Hus & Have

Valg af det rigtige værktøj

Valg af det rigtige værktøj

advertorial

Med mindre man har uanet plads, er villig til at bruge uanet med plads til ens værktøj og lider lidt af OCD, når det kommer til oprydning, så man altid ved hvor alt er, er det en god ide at tænke strategisk, så man ikke ender med at have alt for meget værktøj.

Eller kommer til at købe to af det samme, fordi man enten har glemt at man har det eller også, så kan man ikke finde det. En af de ting man blandt andet kan være opmærksom på, er om værktøjet bruger samme type batteri eller forskellige. Der kan være mange penge og plads ved at vælge værktøj, der benytter samme type batteri. Som f.eks. Makita værktøj.

Hus & Have

Valg af værktøj

Hvis du gerne vil undgå at have flere forskellige typer batteri liggende og gerne vil have den fordel der ligger i, at du kan bruge et batteri fra et andet værktøj når og hvis det løber tørt, er det en god ide at være omhyggelig når du begynder at købe dit værktøj. Typisk køber man værktøj lidt efter lidt, så det er en god ide, når man starter med at købe at man vælger et mærke der har et bredt sortiment. Især hvis det er værktøj, der er batteridrevet.

Det er også en god ide at have fokus på hvor meget værktøjet vejer. Jo tungere det er, jo kortere tid kan du bruge det uden at blive træt. Det er især noget du som kvinde skal være opmærksom på. Værktøj der benytter sig af batterier er typisk lidt tungere end værktøj, hvor du i stedet bruger en ledning. Til gengæld er batteridrevet værktøj mere fleksibelt, da du ikke er afhængig af strøm og om du har en lang nok ledning. Du slipper også for at komme til at klippe den over, imens du arbejder.