Mode

Smykker til hverdag og fest

Smykker til hverdag og fest

advertorial

Smykker er en vigtig accessory for mange af os, og det er ikke unormalt at bruge smykker hver dag. Her kan det være en fordel at have et par forskellige smykker, man veksler mellem til hverdag, og samtidig supplere med nogle mere festlige smykker, der kan hives frem til de specielle anledninger.

Hverdagssmykker gør forskellen

De smykker, man bruger til hverdag, kan nemt bestå af både halskæde, armbånd, øreringe og ring(e). Det kan være fint at have lidt forskelligt at vælge mellem, men hold det enkelt, så det ikke bliver for rodet. Her kan du f.eks. med fordel vælge smykker, der matcher i materiale- og farvevalg.

Mode

Et par enkle guldkæder og små creoler kan ændre supplere et simpelt hverdagsoutfit på en smuk måde, så det fremstår mere stilet og elegant. Det er naturligvis helt op til dig at vælge, hvordan dine hverdagssmykker skal se ud. Om de skal være i guld, sølv eller andre materialer, hvilken størrelse de skal have, og hvor mange af dem, du bruger. Det er fuldstændig op til dig og din personlige stil.

Smuk minimalisme

Hos smykkebrandet Mads Z. finder du netop smykker, som er perfekte at bruge til hverdag. Her er der nemlig kræset for detaljen og anvendt materialer af højeste kvalitet for at skabe enkle, smukke og stilrene smykker til alle behov.

Kollektionerne er minimalistiske og enkle, og der er fokus på de rene linjer, klassiske former og de små detaljer. F.eks. kan du i den skønne Rainbow serie finde smykker med sten i regnbuens farver, som er en fantastisk smuk måde at bringe farve ind i hverdagsoutfittet. 

Smykkerne er skabt til at blive kombineret på kryds og tværs, så du kan skabe dit helt eget unikke udtryk. Det ses blandt andet i de fine ringe, hvor du nemt kan bruge flere på samme tid.