ansigtsbehandling

Sådan får du det roligt med en ansigtsbehandling

Sådan får du det roligt med en ansigtsbehandling

Mange former for ansigtsbehandling kan man jo lave derhjemme selv, om det drejer sig om at smøre ens ansigt ind i noget creme eller lægge en maske, men det kan godt blive noget bøvlet arbejde, og man blinker, får fedtede fingre med videre.

Derfor er det bare nemmere, især hvis man skal have lavet noget, der er mere omfangsrigt, hvis man får det lavet af andre, såsom hvis der skal laves ansigtsmassage eller andet.

Desuden er det bare rart, hvis man ikke skal arbejde for det selv, men man kan få andre til at gøre det for en, så man slapper af med noget, hvor man ikke engang skal lave det forebyggende arbejde selv, hvor man ellers forsøger at slappe af bagefter, men er udkørt af det foregående arbejde.

Her kan man få en person til at lave det hele for en, mens man kan snakke sammen og måske dase ud bagefter endda. Specielt kvinder er gode til at gøre den slags sammen i privaten.

Og det er da bestemt også hyggeligt, men man må nok erkende, at selvom man får erfaring med den slags at gøre det igen og igen, så er man ikke uddannet til at gøre det og forsøger sig bare frem.

Desuden ser folk det ikke rart ved, at andre mennesker roder dem i ansigtet, da de fleste af ens sanser jo sidder der, og det er en meget intimsfære at lade folk komme tæt på – også selvom det er nogle, man kender.

Dog kan det blive lidt ambivalent, fordi man ikke vil have fremmede til at gøre det samme, da man ikke kender dem, men hvis det nu er udlærte folk, der har de rette remedier og teknikker til at gøre den slags, så bør man vedkende sig selv, at man er i trygge hænder.

Prøv for eksempel at finde en god omgang ansigtsbehandling i København.