regnskoven

Red regnskoven - hvad kan du selv gøre?

Red regnskoven - hvad kan du selv gøre?

Mange regnskove i verden er under stort pres i dag. Hvis ikke man får fredet flere områder af skovene, så kan det ende med, at der pludselig ikke findes regnskove mere, hvilket også vil slå mange af regnskovens dyr ihjel.

Det er ikke alle der er lige oplyste, når det kommer til hvordan man kan være med til at redde regnskovene. Måske har du ingen idé om hvad du kan gøre for at hjælpe? Der findes mange forskellige muligheder, og du kan formentlig godt finde en måde, der passer til den måde du ønsker at støtte på. 

Mange organisationer kæmper hver dag for at redde regnskovene rundt omkring i verden. Hvis ikke vi støtter disse organisationer, så har de ikke ressourcer til at gøre deres ellers utroligt flotte stykke arbejde. 

Red regnskoven og køb en gave til en du holder af

En af måderne hvorpå du kan hjælpe til med at redde regnskovene og støtte organisationerne på, er ved at købe dine gaver gennem organisationerne. Til fødselsdage og jul kan det være enormt smukt at give en gave, som har en god sag i ryggen.

Flere organisationer sælger super fine gaver, som eksempelvis en sød bamse eller et flot billede. Alle tingene er naturligvis lavet af bæredygtige materialer, som ikke er til skade for naturen og vores verden. Det er altså en anderledes og kreativ gave, som ikke skader verden med plastik eller dårlige kemikalier. 

Køb et certifikat og vær med til at redde regnskoven

En anden måde hvorpå du kan støtte organisationerne og deres arbejde på, er ved at købe et regnskovscertifikat. Med sådan et certifikat vil du have et konkret bevis på at du har støttet et regnskovsområde. 

Med et certifikat vil du være med til at mindske udledningen af CO2 samt sikre levesteder til både truede dyrearter og plantearter. Mange orangutanger og andre truede dyrearter i regnskovene lider ekstremt meget under at deres levested bliver ødelagt af os mennesker. 

Der findes mange andre måder hvorpå man kan støtte en god sag. Det gælder om at finde en måde som passer til ens situation. Hvis ikke man har budget til at donere penge hver måned, så er der mange andre muligheder, hvor man kan støtte lige så godt op om sagen.