dør

Nyd de lyse og varmere nætter med åbne franske døre

Nyd de lyse og varmere nætter med åbne franske døre

advertorial

Franske døre er modsat altandøre ikke døre, der fører ud til en altan, hvor du kan sidde og nyde sommerens solstråler med en kop kaffe eller et glas iskoldt hvidvin. Franske døre er mere en udvidet sæt af vinduer, som kan åbnes som et sæt altandøre. Du kan se flere eksempler hos klarwindows.co.uk. 

Fordelen ved franske døre er selvfølgelig, at du får mere lys ind i dit hjem, end du vil få med et med et almindeligt vindue. Det gør det også nemmere at få luftet ud og du kan have blomster og krydderurter på rækværket. 

dør

Dyrk krydderurter på din franske altan

Fordelen ved at have en fransk altan er flere. Du kan nemmere yde sommerens sol og varme med åbne altandøre, også selv om du ikke kan sidde udendørs. Med franske døre kommer der et rækværk, her kan du med fordel have mange forskellige blomster og krydderurter. 

Hvad med at dyrke de sydlige krydderurter som basilikum, oregano, timian og rosmarin. Udover at du kan bruge dem i din madlavning, giver de en dejlig frisk luft ind i din lejlighed. Du kan også vælge at have blomster. Blomster der blot er smukke og dufter skønt, men også af de af spiselige slags. 

Få råd og vejning

Er du i tvivl om hvordan du skal få udskiftet dine franske døre, måske samtidig med andre døre og vinduer, kan du med fordel få råd af din tømrer eller glarmester. De har den nødvendige uddannelse og erfaring til at kunne råde og vejlede dig. De vil også kunne komme med forslag, til hvordan du måske kan få udvidet dine døre eller vinduer. Måske skal de se helt anderledes ud end nu. 

De kan også rådgive dig om hvilken veje dine døre skal vende og hvilken type låse og nøgler du med fordel kan vælge.