fodertilskud hund

Hvorfor gøre fodertilskud til en del af hundens kost?

Hvorfor gøre fodertilskud til en del af hundens kost?

advertorial

Som hundeejer vil du sikkert gerne give din hund de bedste betingelser for at trives. I den forbindelse kan det have en del at sige, hvilken kost din hund får og om den får fodertilskud. Og netop fodertilskud er noget, vi kommer til at kigge mere på her. 

Derfor skal din hund have fodertilskud

Giv din hund det, den har brug for

Med fodertilskud til din hund kan du være sikker på, at din hund får det, den har brug for. For det er ikke altid, at enten tørfoder eller vådfoder kan dække alle de behov ens kæledyr har. Det kan være, du har en hunderace med disposition for at få hoftedysplasi, og at du derfor gerne vil give fodertilskud, der er godt for led, ledbånd og knogler – for velfungerende led, knogler m.m. vil have meget at sige for den mobilitet, din hund har. 

image

Find fodertilskud der er godt for hundens pels

Hvis du gerne vil sikre dig, at din hund har en fin, flot og skinnende pels, så kan det også være en god idé at købe fodertilskud. Du kan nemlig finde varianter, som er med til at give din hund en endnu flottere pels. 

Find fodertilskud der er godt for hundens mave 

Generelt så har menneskers og hundes tarmflora meget at sige for helbredet. Derfor kan du selvfølgelig også finde fodertilskud, der er med til at opretholde din hunds tarmmikroflora balance, og så hundens tarmkanaler kan holde sig sunde. 

Det gode ved fodertilskud er, at du kan købe mange forskellige varianter alt efter, hvad din hund har brug for. Hold dig derfor endelig ikke tilbage med at søge rådgivning ved en dyrlæge eller andre professionelle, hvis du tænker, at din hund kunne have gavn af at få fodertilskud i hverdagen. 

Hvis du vil kigge efter fodertilskud hund, så kan du gøre det her.