minilån

Hvad er et minilån?

Hvad er et minilån?

Et minilån er, som navnet måske kan antyde, et lån af lille størrelse. De fleste minilån ligger på mellem 100 og 20.000 kroner, og er således i den lave ende. Et minilån udbydes typisk i form at et mobil lån, et sms lån, et kviklån eller anden form for online lån.

De minilån, som udbydes som sms lån – og derfor ikke kræver det store af låntageren for at lånet kan godkendes – har som regel en meget kort løbetid, for de flestes vedkommende på omkring de tredive dage. Dette betyder, at du, selv om du låner et forholdsvis småt beløb, bør have vished for at du kan betale lånet tilbage. Ellers kan det godt gå hen og blive en dyr fornøjelse!

Hvordan optager jeg et minilån?

Som nævnt findes minilån i mange forskellige former. Hvis du vælger at optage et minilån via sms, skal du blot udfylde meget få felter i en online formular. Herefter modtager du en sms, som du skal besvare for at bekræfte at du ønsker at optage lånet, og at det rette låne beløb er angivet.

Hvis du optager dit minilån online, kan det godt ske, at der er flere krav til informationer fra din side. Til gengæld vil renterne typisk være lavere eller løbetiden længere. På den online låne portal hurtigudbetaling.dk kan du optage minilån nemt og hurtigt fra en af de mange låneudbydere, som er oplistet på siden.

Hvad er fordelene ved et minilån?

Den umiddelbart største fordel ved et minilån er den korte behandlings tid og den hurtige udbetaling, som betyder, at du har pengene i hånden næsten med det samme. Dette gør minilån særdeles velegnede til dækning af akut opståede uforudsete udgifter. Den anden fordel er, at du ikke behøver at stille sikkerhed for et minilån. Du kan læse mere på hurtigudbetaling.dk.