tøj

Hvad du også kan bruge dit tøj til!

Hvad du også kan bruge dit tøj til!

Når nu tidens tendens dikterer, at vi skal genbruge endnu mere, end vi gør i forvejen, så vil vi da slå et slag for, at man øger den trend – apropos tøj – så i denne artikel kommer vi med gode råd til, hvad du kan gøre med dit tøj, når det har udtjent sit hovedformål.

Hovedformålet kan være, at det skal bruges som hverdagstøj, festtøj, havetøj eller personaletøj, og sidstnævnte kan du for eksempel købe her https://sundesign.dk/ , og når det så er blevet brugt og slidt, eller du skal have nyt af forskellige årsager, så kan du jo følge den kommende guide i artiklen her.

Som det først synes vi dog, at privat tøj skal bruges så længe, at man slider det i stykker og ikke bare udskifter det, fordi moden ændrer sig, for det er virkelig bare spild af ressourcer og trækker på miljøet.

Der er intet fattigt ved at have tøj, indtil man ikke kan reparere det mere, eller man vitterligt ikke kan passe det mere – måske skaber man endda ubevidst mode på den måde?

Man kan blandt andet som det indledende give tøjet videre, hvilket man stadig ser i stort omfang, når børn vokser ud af deres tøj så hurtigt, hvor der venter yngre søskende bag ved en. 
Og nu om dage går vi jo ikke så meget op i køn hellere, så det gør jo ikke det store, om man ender i drenge- eller pigetøj.

Bagefter kan man måske endda gemme tøjet væk, så man kan bruge det som udklædning til en fest, og hvis man vitterligt ikke kan passe det, så kan det være, tøjet kommer på mode igen, eller man kan passe det senere, fordi man taber sig – så det er bare med at gemme det!

Slutteligt kan man jo bruge det som pudse- eller karklud, men sørg lige for, at det trods alt ikke ender med at blive alt for uhygiejnisk.