bedste gulvslibning

Gå efter den bedste og ikke den billigste gulvafslibning

Gå efter den bedste og ikke den billigste gulvafslibning

Et trægulv er levende og forandrer sig over tid. Lige når det er blevet afslebet, er det lyst og gyldent og fremhæver på bedste vis hele rummet. Over tid bliver det til gengæld gråt og trist at se på. Hvornår det sker, afhænger af hvor gode I har været til at passe på gulvet. 

Mange vælger i forbindelse med en flytning at få gulvene afslebet. Det skyldes at det er nemmere at slibe dem, når der ikke er møbler end når der skal dækkes af og flyttes rundt på møblerne. Det er selvfølgelig muligt bare lidt mere besværligt. Du kan læse mere her https://idetilhjemmet.dk/faa-dit-lyse-gulv-igen-med-en-gulvafslibning/.

Vælg det bedste firma – ikke det billigste

Når du skal vælge et firma til at afslibe dine trægulve er det vigtigt at du ikke udelukkende kigger på prisen. Det er gulve du skal kigge på i mange år og hvis de ikke er lavet ordentligt vil du gå rundt og være ærgelig. Selvfølgelig skal du ikke vælge de dyreste, bare fordi at du tror at de er de bedste, men brug den tid det tager at finde det helt rigtige firma.

Du kan risikere ved at vælge det billigste, især hvis det er markant billigere end de andre, at de ikke har tid til at udføre jobbet ordentligt og du kommer hjem til gulve, der er fuld af ridser og du skal have fat i et andet firma for at få det lavet om.

Kontakt mindst 3 forskellige gulvfirmaer og bed om et tilbud. Hvis det er muligt så bed også om referencer fra tidligere kunder. Hvis du ikke kan få det, så undersøg hvad der står på Trustpilot. Du skal ikke læse de dårlige og de bedste anmeldelser, men se om der er noget der går igen. Hvis flere tidligere kunder skriver det samme, vil du med stor sandsynlighed opleve det samme. Positivt som negativt.