Dörrar

Find yderdøre og indvendige døre online

Find yderdøre og indvendige døre online

editorial

Står du for at skulle bygge om eller til – eller trænger samtlige døre og vinduer i din bolig simpelt hen bare til en udskiftning? Så kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig blive meget klogere på hvordan du vælger de rette døre til dit hus eller til din lejlighed.

Du kan få de bedste tips og tricks som kan hjælpe dig med at vælge de helt rigtige døre. Dørene er nemlig vigtige elementer når det handler om at skabe et stilfuldt udtryk. Så tjek dette blogindlæg ud, og få den rette baggrund for at vælge de bedste døre til netop din bolig.

Udvendige døre – sikre og massive

Udvendige døre som for eksempel hoveddøren bør være fremstillet af et robust materiale som træ eller PVC for at kunne modstå vind og dårligt vejr. Disse døre bør også have et låsesystem for at beskytte dit hjem mod indbrudstyve.

image

Der ud over skal døren for det første være godt isoleret, for det andet slutte tæt hele vejen rundt, så du slipper for varmespild og kolde trækvinde. Og så er det altid en god idé at vælge døre, som af æstetiske hensyn matcher hverandre, i design såvel som materiale.

Indvendige døre – skaber flow

I modsætning til yderdøre behøver indvendige døre ikke at være fremstillet af så robuste materialer som yderdøre. De har heller ikke brug for ekstra sikkerhedsfunktioner som f.eks. låse. Det er dog vigtigt, at de passer godt og lukker ordentligt, så der ikke kommer træk ind. Du kan vælge mellem hængslede døre eller skydedøre, afhængigt af hvor meget plads du har til rådighed og dine personlige præferencer.

Hvis du ønsker at skabe en følelse af mere plads i dit hjem, kan du vælge lyse døre eller døre med glaspaneler. Hvis du ønsker en hyggeligere atmosfære, skal du vælge mørke trædøre. Og enkle hvide døre passer perfekt til det stilrene designerhjem.

Klarfönster er leveringsdygtig i lækre døre til lave priser. Se dem alle på klarfonster.se