strikkeopskrift

Find en god strikkeopskrift i store størrelser

Find en god strikkeopskrift i store størrelser

Elsker du at strikke? Holde garnet i dine hænder og se dit hårde arbejde udvikle sig til en flot trøje eller et par skønne sokker. Måske strikker du til andre og ikke så tit til dig selv. Hvis du skal have tøj i en lidt større størrelse, kan det være svært at finde en opskrift, der passer til netop din størrelse. Hvor finder du så egentligt en strikkeopskrift i store størrelser? Læs med her, og find frem til mange gode strikkeopskrifter.  

Vigi-strik tilbyder et væld af strikkeopskrifter

Vigi-strik har rigtig mange skønne strikkeopskrifter. Virksomheden er startet af en lille familie, der bor på Bornholm. De elsker simpelthen bare at strikke, og derfor vil de også gerne dele ud af deres passion. Derfor har de selv kreeret nogle rigtig gode strikkeopskrifter. 

Strik jakker og bluser med en strikkeopskrift i store størrelser

Hos Vigi-strik kan du købe en strikkeopskrift i store størrelser til både at strikke en fin bluse eller en flot jakke. Inden du køber opskriften, kan du læse mere om garnforbruget på deres hjemmeside. Så du er sikker på, at du kan få fat i de helt rette mængder garn til din opskrift. Når du har købt opskriften, er det bare med at komme i gang med at strikke. Du kan sætte dig ned en weekend og gå helt amok med at strikke. Eller bruge strikkeopskriften som et længerevarende projekt, hvor du kan stresse af, mens du strikker. Når du endelig er færdig, kan du nyde din bløde og varme bluse eller lange jakke. 

Køb lækre hjemmestrikkede varer hos Vigi-strik

Vigi-strik har også en rigtig fin online shop, hvor du kan bestille lækre, hjemmestrikkede produkter som vanter, pandebånd og tøj til børn. Gå på opdagelse i dag. Du kan besøge shoppen, se nærmere på deres udvalg og finde en god strikkeopskrift i store størrelser.