Biler Svendborg

Find det bedste sted at købe biler i Svendborg

Find det bedste sted at købe biler i Svendborg

advertorial

Hvis familiens gamle bil er ved at være slidt ned til fælgene, er det en god idé at overveje anskaffelse af en ny.

Det kan være kritisk for en familie at stå uden transportmulighed – og derfor er det smart at få styr på logistikken inden den gamle bil bryder endeligt sammen. Og hvis du ikke er indstillet på at skulle spendere hvad der svarer til spidsen af en jetjager på en ny bil kan du med stor fordel anskaffe en brug én af slagsen.

Hvor kan jeg købe gode brugte biler i Svendborg?

Er du og din familie bosiddende i det sydfynske, nærmere betegnet Svendborg og omegn, og leder I efter en god autoriseret brugtvogns forhandler nær bopælen? Så kan I finde hvad I søger hos N. Kjær Bilcentret A/S.

Biler Svendborg

N. Kjær Bilcentret A/S har igennem tre generationer serviceret glade bilejere på Fyn, og har leveret brugte biler i fornuftig og køreklar stand til tilfredse bilkøber over hele området. Når du køber familiens nye, brugte bil hos N. Kjær Bilcentret A/S kan du være helt sikker på at kvalitet og pris går hånd i hånd. N. Kjær Bilcentret A/S sætter en stor ære i at sikre, at samtlige biler på lageret holder en flot standard når de sættes til salg.

De dygtige automekanikere og service teknikere hos N. Kjær Bilcentret A/S lægger sig ekstra i selen for at sætte de mange biler flot i stand, og udskifte eventuelle slidte dele så bilen kan holde sig sikker på vejene i mange år fremover. Dette er din garanti for en bil som du og din familie kan have glæde af langt ind i fremtiden. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at benytte det til bilhuset hørende autoværksted i forbindelse med bilens fremtidige service eftersyn og reparationer.

Du kan læse mere, og kontakte værkstedet direkte via hjemmesiden nkjaer.dk