turistkørsel

Fem gode grunde til at tage bussen

Fem gode grunde til at tage bussen

Det er sandt at det er meget hurtigere at rejse med fly, især i et samfund, hvor hvert minut tæller. På trods af det foretrækker nogle mennesker stadig at rejse med bus. Der er mange grunde til, at turistkørsel med bus stadig er populært.

1) Billige busbilletter

Selvom man i dag kan finde flybilletter til latterligt lave priser, er busbilletter som regel endnu billigere og der er flere afgange at vælge imellem. Derudover er der også regelmæssige rabatter  til børn, studerende og seniorer. Og når du tænker på, hvor mange penge du har sparet med busrejser i stedet for at tage bilen. Så er det indlysende, hvorfor busser er den mest sparsommelige måde at rejse på.

2) Stikkontakter og Wi-Fi

Mange busselskaber har indset, hvad passagererne har mest brug for, når de rejser langt – stikkontakt og gratis internet! Hvis du tænker over det, er der ingen anden form for transport, der har denne fordel ud over busser. Du behøver ikke at bekymre dig om dit batteri vil dø eller ej, og hvis det er svært for dig at sove på bus, skal du bare oprette forbindelse til Wi-Fi og se en film. Og når du endelig ankommer til din destination er din telefon fuldt opladet.

3) Lejlighedsvise pauser

Det kan være besværligt at rejse langt, især hvis du rejser med tog eller fly, og du ikke kan sidde stille alt for længe. Det er sandt, at du stadig kan tage en kort tur til badeværelset i fly eller tog, men det er stort set det. Når du rejser med bus holder chaufføren kortere og en længere pause (ca. 25 minutter), så du kan strække benene, få fat i en kop kaffe og få et hurtigt måltid. Det er også meget lettere at bruge toiletter på en tankstation, der regelmæssigt rengøres af rengøringsdamer end  at klemme dig selv ind i disse små toiletter i fly.

4) Ingen bekymring for manglende bagage

Rigtigt mange mennesker har mistet baggagen når de har været på flyrejse. Nar man lander, venter man altid utålmodig på, at din kufferten kommer rullende på karrusellen og det kan være stressende. Det slipper man for på en bustur! Du overleverer din bagage til buschaufføren, han placerer den i rummet, og det er det – du er klar til din rejse. Og det vigtigste – du kan medbringe så mange kilo bagage, som du vil.

5) Ingen planlægning på forhånd

Når man booker en flybillet, er det ofte måneder i forvejen. Det er fordi de bliver op til 10 gange dyrere, når rejsedatoen bliver nærmere. På den anden side er busbilletter stort set altid den samme pris, uanset om du vil købe det et halvt år i forvejen eller en dag før turen. Hvis du ikke har mulighed for at planlægge en ferie langt ude i fremtiden, er det godt med en busbillet.