tømrer

Er der ved at blive for indspist i din virksomhed som tømrer?

Er der ved at blive for indspist i din virksomhed som tømrer?

Der er mange ting, der kan gøre, at man føler, at arbejdet med at være tømrer kan virke ensformigt.

Det kan være, at man ofte er den person, der bliver sat til at foretage udskiftning af vinduer i århus, fordi man er god til det, og det er man sådan set enig i. Man kan godt lide det delvise arbejde i at udføre tjansen, men man søger også nye løbebaner.

Dette er der dog allerede skrevet en del om i nogle erhvervssammenhænge, fordi man kan bede om andre udfordringer, mere ansvar med videre som tømrer, så det vil vi ikke gøre her, hvor man før har kigget på individplan – nu vil vi kigge overordnet på den samlede tømrervirksomhed.

Nogle virksomheder bryster sig jo af, at de har haft de samme medarbejder længe, og at der er et stærkt sammenhold i virksomheden, fordi man har fået tid til at samle sig godt sammen og lære hinanden at kende.

Det kan være alt fra, at der unge mennesker, der har været i de samme stillinger længe, samt at man har en ældre medarbejder, der er fortsat videre forbi pensionsalderen for at blive på stedet, fordi man holder af det.

Dette giver da også noget tryghed for mange mennesker, at de kan have det samme arbejde og have tryghed i tilværelsen på den måde.

Men som en måske ny medarbejder eller bare besøgende kan man også få den fornemmelse af, at det er blevet for indspist og almindeligt, så man vægrer sig helt ved at få nye indspark udefra, fordi “sådan gør vi ikke her!”.

Vi siger ikke, at man skal hen og fyre en masse medarbejdere og helt ryste posen, men måske kunne man trænge til at komme på en konference og tænke ud af posen, eller man skulle oprette nogle stillinger, der peger i retning af moderne tider.