regnskoven

Du kan altid finde ro i den danske natur

Du kan altid finde ro i den danske natur

Mange mennesker har brug for et sted de kan forsvinde til, når de har brug for at rense deres tanker fra hverdagen. Mange af dem som bor tæt på en skov, tyer til skoven når der er brug for fred og ro til at clear hovedet. Den danske natur får slet ikke nok opmærksomhed. Mange mennesker tager ikke glæde i den danske natur eller sætter pris på den, og den er faktisk meget smukkere end man måske lige går og tror.

Der ligger nogle fantastiske skove i Danmark, men det er ingen hemmelighed at skovene og naturen generelt er under et massivt pres. Du har formentlig allerede hørt at der er mange, der arbejder hver dag på at bevare skovene i verden, både i Danmark men mange har også et projekt red regnskoven. Hvis ikke der er nogle, der bruger tid på dette og støtter naturen, så kan den meget nemt forsvinde for os. 


Sådan kan du hjælpe til med at bevare skovene

Hvis du er en af de mange, som også ville synes at det var så ærgerligt, hvis naturen og skovene lige så stille forsvandt, så er der mange måder du kan støtte på. Man kan fx købe lidt mere betydningsfulde gaver når man skal til fødselsdag eller til jul. Mange steder kan du finde bamser til red regnskoven – det vil sige at du støtter skovene, fx regnskoven og de danske skove, ved den gave du har købt. Du kan også betale et beløb månedligt, ligesom et medlemskab, som så går til red regnskoven og danske skove. 

Der er mange som betaler et beløb månedligt for at støtte en hjertesag. På den måde føler mange heller ikke at de skal tage stilling til det hver dag, fordi de har jo en aftale på plads som regelmæssigt støtter. Hvis vi gerne vil fortsætte med at nyde naturen og finde ro og fred i skovene – ja, så er støtte og donationer vejen frem. På den måde får alle de miljøorganisationer, der arbejder hver dag på projekt red regnskoven og de danske skove, midler til at rent faktisk at kunne redde naturen.