Misbrug

Behandling af misbrug og afhængighed på misbrugscenter

Behandling af misbrug og afhængighed på misbrugscenter

Er du ked af at være alkoholiker, og har du svært ved at se en vej ud af dit misbrug? Så bør du søge professionel hjælp.

Det er nemlig utroligt vanskeligt, for ikke at sige ganske umuligt, selv at kæmpe sig ud af et misbrug. Når afhængigheden først har bidt sig fast giver den ikke bare sådan slip. Og derfor bør du opsøge et behandlingscenter som tilbyder professionel behandling af alkohol misbrug.

Hvor kan jeg få en professionel alkoholbehandling?

Hos Behandlingscenter Søby Park vil du altid kunne få et tilbud om behandling af alkohol misbrug og afhængighed. Behandlingscenter Søby Park har mange års erfaring inden for misbrugsbehandling og har mange succesfulde alkoholbehandlinger i bagagen.

Hos Behandlingscenter Søby Park finder du udelukkende professionelt behandler personale i forbindelse med læger, sygerplejersker, psykologer og selvfølgelig de dygtige og erfarne misbrugskonsulenter.

En misbrugskonsulent hos Behandlingscenter Søby Park er typisk en tidligere misbruger som selv har gennemgået et lignende behandlings forløb. Misbrugskonsulenterne er til stedet på Behandlingscenter Søby Park hele døgnet rundt. Det betyder at du altid har en person at tale med som kan relatere til din situation, og som ved hvilke problemer du slås med i forbindelse med afvænning.

Behandlingscenter Søby Park – effekt alkoholbehandling og afvænning

Når du henvender dig til Behandlingscenter Søby Park vedrørende alkoholbehandling vil du altid blive mødt med åbenhed og forståelse. Du vil, om nødvendigt, blive tilbudt afrusning på selve behandlingscenteret. Denne foregår under overvågede forhold og inkluderer lindring af abstinens symptomer med eksempelvis varme bade, urtete og mild medicin.

Du vil dernæst komme i intensiv terapi, og du vil under hele forløbet være indlogeret på Behandlingscenter Søby Park – langt væk fra dit normale miljø og de fristelser som måtte følge med.

Du kan læse mere om alkoholbehandling og afvænning og behandling af alkohol misbrug på behandlingscentersoebypark.dk